Likit Telekom , Likit Telekom , SepetSEPETİNİZ
Sepetinizde ürün yok
Likit Telekom , Likit Telekom , Sepet SEPETİNİZ
Sepetinizde ürün yok

Kişisel Verileri Koruma Kanunu

LİKİT TELEKOM BİLİŞİM BİLGİSAYAR ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.

Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni 
 
Müşterilerimizin güvenliği göz önünde bulunarak temel hak ve özgürlerin korunması amacıyla, kişisel verilerle ilgili düzenlenen "Kişisel verilerin korunması kanunu" ile ilgili sizi bilgilendirmek isteriz. 
 
a) Veri Sorumlusu ve Temsilcisi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu olarak LİKİT TELEKOM BİLİŞİM BİLGİSAYAR ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ. (“Şirket”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. 
 
b) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği KVKK madde 4 uyarınca;  Kişisel veriler, ancak bu Kanunda ve diğer kanunlarda öngörülen usul ve esaslara uygun olarak işlenebilir. Kişisel verilerin işlenmesinde aşağıdaki ilkelere uyulması zorunludur:  a) Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma.  b) Doğru ve gerektiğinde güncel olma.  c) Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme.  ç) İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma.  d) İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme." 
 
Toplanan kişisel verileriniz, hizmetlerimizin servis ve ürünlerimizin talep edilmesi, hizmetin tesisi ve sunulması, devamlılığı, abonelik sonrası diğer işlemler ve sona ermesi ile faturalama, usulsüzlük, suistimal ve dolandırıcılık gibi durumların önlenmesi ve tespit edilmesi, taleplerinizi gerçekleştirme, şikayetlerinizi sonuçlandırma ve bilgilendirme, müşteri memnuniyetinin, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ve Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir. 
 
c) Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallarla ve farklı hukuki sebeplere dayanarak ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu metnin (b) ve (c) maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir. d) Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. maddesinde Sayılan Hakları Kişisel veri sahipleri olarak, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, işbu Aydınlatma Metni’nde aşağıda düzenlenen yöntemlerle Şirketimize iletmeniz durumunda Şirketimiz talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret öngörülmesi halinde, Şirketimiz tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır

Sizlere daha iyi bir hizmet vermek için çerezleri kullanırız. Sitemizi kullanarak çerez politikamızı kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi için : Kişisel Verilerin Korunması Kanunu X