Profesyonel İletişim Çözümleri
Telefonla Sipariş 0850 441 02 02
Kişisel Verileri Koruma Kanunu

LİKİT TELEKOM BİLİŞİM BİLGİSAYAR ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni 
 
Müşterilerimizin güvenliğini göz önünde bulundurarak, temel hak ve özgürlerin korunması amacıyla, kişisel
verilerle ilgili düzenlenen; Kişisel Verilerin Korunması Kanunu; ile ilgili sizi bilgilendirmek isteriz. 
 
a) Veri Sorumlusu ve Temsilcisi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVK Kanunu”) uyarınca, kişisel
verileriniz; veri sorumlusu olarak LİKİT TELEKOM BİLİŞİM BİLGİSAYAR ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
(“Şirket”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. 
 
b) Kişisel Verilerin hangi amaçla işleneceği KVKK madde 4 uyarınca; Kişisel veriler, ancak bu kanunda ve diğer
kanunlarda öngörülen usul ve esaslara uygun olarak işlenebilir. Kişisel verilerin işlenmesinde aşağıdaki ilkelere
uyulması zorunludur:  
1- Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma.  

2- Doğru ve gerektiğinde güncel olma.  
3- Belirli, açık ve meşru amaçlar için işlenme.  
4- İşlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma.  
5- İlgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme.
 
Toplanan kişisel verileriniz, hizmetlerimizin servis ve ürünlerimizin talep edilmesi, hizmetin tesisi ve sunulması,
devamlılığı, abonelik sonrası diğer işlemler ve sona ermesi ile faturalama, usulsüzlük, suistimal ve dolandırıcılık
gibi durumların önlenmesi ve tespit edilmesi, taleplerinizi gerçekleştirme, şikayetlerinizi sonuçlandırma ve
bilgilendirme, müşteri memnuniyetinin, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere
önerilmesi, şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ve şirketimizin insan kaynakları
politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri
işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir. 
 
c) Kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi, kişisel verilerinizin şirketimiz tarafından farklı kanallarla ve
farklı hukuki sebeplere dayanarak ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmasıdır. Bu hukuki sebeple
toplanan kişisel verileriniz KVK Kanunu’nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları
kapsamında bu metnin (b) ve (c) maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.
d) Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu’nun 11. maddesinde sayılan haklarını, kişisel veri sahipleri olarak,
haklarınıza ilişkin taleplerinizi, işbu Aydınlatma Metninde düzenlenen yöntemlerle şirketimize iletmeniz
durumunda; şirketimiz talebin niteliğine göre talebi en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ücretsiz olarak
sonuçlandıracaktır. Ancak, Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret öngörülmesi halinde, şirketimiz tarafından
belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

İnternet sitemizde çerezlerden faydalanılmaktadır. Ayrıntılı bilgi için Kişisel Verilerin Korunması Kanununu, Gizlilik Sözleşmesi ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz. Kabul Et